marcus
per en 16 Maig 2014
775 Vistes

Bé, després de al intensa pressió a la que he estat sotmès per part del meu club de fans (:P) penjo una  altra entradeta per anar completant le temàtica tematical.

Ara toca fer una mica meś maca la tapa i rematar-la amb un filet de cedre (el mateix cedre que el del mànec). Perquè h poso cedre? doncs perquè és una fusta una mica fosca i perquè aprofito el que em va sobrar del mànec.

Aquesta fusta es doblega amb molta dificultat (com la moral inalterable dels membres del meu fan club) i retona molt quan la doblegues amb el sistema tradicional.

Poso en remull els filets i després escalfo...bla bla bla.... i els deixo assecar enganxats a la plantilla

Queden bastant oberts, i  per aquest motiu m'ha costat molt d'enganxar-los, finalment opto pel sistema que veureu més avall, amb fils a pressio i cinta de pintor que m¡ajuda a mantenir el filet enganxat a la seva superfçície de contacte

Amb l'ivnet aquell pel minitrepanet faig el canal on anirà el filet (rima i tot) però com que ja tinc el màstil encolat la fresa no m'arriva al final de tot i ho he d'acabar  a ma amb el gramil i cutters.

 

Finalment enganxo amb cola blanca i pressiono el sistema amb uns cordills i cinta de pintor, això ho he vist a varis videos de construcció de guitarres i per això ho faig.

 

 

 

Publicat a: Música
miquel pubill
ja l´hi tens el peu al coll
16 Maig 2014
Ness
ara, a veure si sona tan bé com l'altre...
16 Maig 2014
marcus
Està ja mig escanyat!! no tinc ni idea de com sonarà és un misteri, però quan dono copets a la caixa té una bona resposta.
17 Maig 2014